CISZTERCI SZÁLLÁS PÉCS 7624 Pécs, Szent István tér 6. +36 20 4403 441

Ciszterci Ház Pécs   7624 Pécs, Szent István tér 6.   Tel.: +36 20 4403 441 vagy +36 72 510 145   Email: info@cisztercihazpecs.hu

HÁZIREND - CISZTERCI SZÁLLÁS PÉCS

Érkezés, távozás, fizetési és lemondási feltételek

Bejelentkezéskor kérjük kitölteni a Bejelentőlapot (minden vendégre külön!) a személyi okmányok bemutatásával. (Ez sajnos egyelőre akkor is szükséges, ha weboldalunkra már feltöltötték az ott kért bejelentkezési adatokat…)

A szállásdíjat bejelentkezéskor kérjük kifizetni készpénzzel, kártyával ill. SZÉP-kártyával. Előre fizetés és átutalás csak nagyon kivételes esetekben lehetséges. Nagyösszegű foglalások esetén 30% foglaló előre fizetését kérhetjük.

A szállásfoglalást az érkezést napját megelőző 3. napig díjmentesen le lehet mondani. 3 napon belüli lemondás esetén 1 éjszaka árát ki kell fizetni. Ha a szállást a vendég nem mondja le és nem érkezik meg, akkor a teljes szállásdíjat köteles kifizetni!

Szobáikat kérjük a távozás napján 10 óráig elhagyni! (későbbi távozás megegyezés szerint lehetséges). A csomagok tárolására, vendégmosdó, konyha-étkező használatára a távozás napján késő délutánig van lehetőség!

A szobához adott mágneskártya a főkapun és a szobába való bejutást is biztosítja. Elvesztése esetén Vendégeink kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát megtéríteni (1000 Ft/kártya).

Tartózkodási feltételek

A szobákat Vendégeink kitakarítva, megágyazva kapják meg. Kérjük, igyekezzenek megőrizni azok tiszta állapotát és kérjük a közös helyiségeket is rendeltetésszerűen használják (étkezők, teakonyhák, kápolna, kiállítótér, fitnesz-részleg, udvar és park)! A szemetet kérjük a szemetesekbe dobni és az étkezéseket az étkezőink valamelyikében végezzék!

Szálláshelyünk ZARÁNDOKHÁZ jellegéből adódóan kérjük kedves Vendégeinket, hogy különösen éjjel, 22-8h között a közösségi helyiségekben és az udvaron, parkban tartózkodjanak a hangoskodástól, tisztelve ezzel a többi lakó és szomszédaink nyugalmát!

AZ ÉPÜLET TELJES TERÜLETÉN TILOS A DOHÁNYZÁS! Minden helyiségben füst-/hőérzékelők vannak felszerelve, amik tűz esetén közvetlenül a Tűzoltósághoz jeleznek be! Kérjük, hogy csak az udvaron kijelölt helyen dohányozzanak, a csikkeket pedig a hamutartóba szíveskedjenek kidobni!

Ha a szobában vagy mellékhelyiségben dohányzást észlelünk, úgy a szagtalanítási eljárás miatt kötelesek plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére, ill. a füstjelzők beindulása esetén minden ezzel kapcsolatos további költség is a vendéget terheli! A tűzoltók kivonulása 50-100 ezer forintos összeg…

Napközben – amikor elhagyják a szálláshely területét – és távozáskor kérjük, hogy az ablakokat és ajtókat szíveskedjenek becsukni! Nagyon fontos, hogy az épület kapuját MINDIG csukják be!

Parkolás

Az autóval legyenek szívesek az udvarban úgy parkolni, hogy egymást ne akadályozzák a gyalogos és autós közlekedésben. Az udvari parkolóban elhelyezett gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A parkolónk láthatóan kicsi, sajnos sokszor túlzsúfolt, így kérjük – a békés egymás mellett parkolás érdekében – kollégáink kéréseit és segítségét elfogadni, egymás elé parkolás esetén az autó kulcsát a szobájukban, elérhető helyen hagyni!

VIGYÁZAT, előttünk AZ UTCÁN és a Szent István TÉR KÖRÜL NEM SZABAD PARKOLNI!!! A belvárosi részeken a közterületeken CSAK behajtási engedéllyel rendelkezők parkolhatnak, parkolójegy váltására nincs lehetőség! MINDIG be kell állni az autóval az udvarunkba!

Biztonság

A szálláshelyen hagyott értékeikért a szállásadó nem tud felelősséget vállalni!

A szobák berendezését csak a szállásadó hozzájárulásával lehet átrendezni!

Az alagsori fitnesz-részleget mindenki csak saját felelősségére használhatja! 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel látogatható!

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi károkért vagy balesetekért. A Vendégeink által okozott károk rendezése a helyszínen, távozás előtt történik.

Mint minden háztartásban, így nálunk is előfordulhat, hogy valami eltörik, elromlik vagy nem működik rendeltetésszerűen. Köszönjük, ha jelzik az ilyen problémákat, hogy mielőbb pótolhassuk, kijavíthassuk és a komolyabb károkat megelőzhessük!

Egyéb kiegészítő információk
– kistestű háziállatot szabad hozni (1000 Ft/nap felárral), amennyiben az a többi vendéget viselkedésével, hangosságával nem zavarja, de tisztántartásáról gazdája köteles gondoskodni!
kerékpárt lehet bérelni (1000 Ft/nap). 3 vagy több éjszakás foglalás esetén 1 napi használat ingyenes!
vasalási lehetőség és mosógép is van a szálláshelyen. Ilyen igényüket kérjük jelezzék a recepción! A szolgáltatás ingyenes.
focilabdát és tollaslabda-, pingpong-készletet ingyenesen tudunk biztosítani. Kérjék a recepción!
sportpálya is kapcsolódik a szálláshelyünkhöz. A gumiborítású pályát iskolaidőn kívül szabadon lehet használni, megközelíthető a park végéből.
– WIFI-s, korlátlan, ingyenes internet van a vendégház teljes területén. A WiFi-jelszó megtalálható a szobák asztalán, a polcokra, hűtőkre kiragasztva, illetve a kapualjban elhelyezett hirdetőtáblán is.
 
Együttműködésüket megköszönve kellemes pihenést és igazi kikapcsolódást kívánunk!

Scroll to Top