CISZTERCI SZÁLLÁS PÉCS 7624 Pécs, Szent István tér 6. +36 20 4403 441

Ciszterci Ház Pécs   7624 Pécs, Szent István tér 6.   Tel.: +36 20 4403 441 vagy +36 72 510 145   Email: info@cisztercihazpecs.hu

HÁZIREND - CISZTERCI SZÁLLÁS PÉCS

Érkezés, távozás, fizetési és lemondási feltételek

Kérjük ne felejtsék el magukkal hozni a személyigazolványukat vagy útlevelüket! Minden vendégét be kell szkennelnünk, ez most kötelező hatósági előírás.

A szállásdíjat bejelentkezéskor kell kifizetni készpénzzel, kártyával ill. SZÉP-kártyával. Átutalás csak kivételes esetekben, előre utalással, díjbekérő alapján lehetséges. Nagyösszegű foglalások esetén 30% foglaló előre fizetését kérhetjük.

A szállásfoglalást az érkezést napját megelőző 3. napig díjmentesen le lehet mondani. 3 napon belüli lemondás esetén 1 éjszaka árát ki kell fizetni. Ha a szállást a vendég nem mondja le és nem érkezik meg, akkor a teljes szállásdíjat köteles kifizetni!

Szobáikat kérjük szíveskedjenek a távozás napján 10 óráig elhagyni! (későbbi távozás megegyezés szerint lehetséges). A csomagok tárolására, vendégmosdó, konyha-étkező használatára a távozás napján késő délutánig van lehetőség!

A szobáinkhoz kártyakulcsot adunk, ezzel lehet utána a főkaput és a szobát is nyitni. Elvesztése esetén Vendégeink kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát megtéríteni (2000 Ft/kártya).

Tartózkodási feltételek

A szobákat Vendégeink kitakarítva, megágyazva kapják meg. Kérjük, igyekezzenek megőrizni azok tiszta állapotát és kérjük a közös helyiségeket is rendeltetésszerűen használják (étkezők, teakonyhák, kápolna, kiállítótér, fitnesz-részleg, udvar és park)! A szemetet kérjük a szemetesekbe dobni és az étkezéseket az étkezőink valamelyikében végezni! A szálláshelyen napi takarítás van, de a foglalt szobákat csak akkor takarítjuk itt tartózkodásuk alatt, ha a vendégeink ezt külön kérik, illetve 1 hétnél tovább tartózkodnak a szálláshelyünkön. Ágyneműt ilyenkor legalább hetente, a törölközőket igény szerint sűrűbben is cseréljük.

Szálláshelyünk ZARÁNDOKHÁZ jellegéből adódóan kérjük kedves Vendégeinket, hogy különösen éjjel, 22-08 h között a közösségi helyiségekben és az udvaron, parkban tartózkodjanak a hangoskodástól, tisztelve ezzel a többi lakó és szomszédaink nyugalmát!

AZ ÉPÜLET TELJES TERÜLETÉN TILOS A DOHÁNYZÁS! Minden helyiségben füst-/hőérzékelők vannak felszerelve, amik tűz esetén közvetlenül a Tűzoltósághoz jeleznek be! Kérjük, hogy csak az udvaron kijelölt helyen dohányozzanak, a csikkeket pedig a hamutartóba szíveskedjenek kidobni!

Ha a szobában vagy mellékhelyiségben dohányzást észlelünk, úgy a szagtalanítási eljárás miatt kötelesek plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére, ill. a füstjelzők beindulása esetén minden ezzel kapcsolatos további költség is a vendéget terheli! A tűzoltók kivonulása 50-100 ezer forintos összeg…

Napközben – amikor elhagyják a szálláshely területét – és távozáskor szíveskedjenek a szobaablakot és -ajtót becsukni! Vagyontárgyaik nagyobb biztonsága érdekében az épület kapuját MINDIG csukják be!

Parkolás

Kérjük autójukkal az udvarban úgy parkoljanak hogy minden autó elférjen és egymást ne akadályozzák a gyalogos és autós közlekedésben. Az udvari parkolóban elhelyezett gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A parkolónk láthatóan kicsi, sajnos sokszor túlzsúfolt, így kérjük – a békés egymás mellett parkolás érdekében – kollégáink kéréseit és segítségét elfogadni, egymás elé parkolás esetén az autó kulcsát a szobájukban, elérhető helyen hagyni!

VIGYÁZAT, előttünk AZ UTCÁN és a Szent István TÉR KÖRÜL NEM SZABAD PARKOLNI!!! A belvárosi részeken a közterületeken CSAK behajtási engedéllyel rendelkezők parkolhatnak, parkolójegy váltására nincs lehetőség! MINDIG be kell állni az autóval az udvarunkba!

Biztonság

A szálláshelyen hagyott értékeikért a szállásadó nem tud felelősséget vállalni!

A szobák berendezését csak a szállásadó hozzájárulásával lehet átrendezni!

Az alagsori fitnesz-részleget mindenki csak saját felelősségére használhatja! 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel látogatható!

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi károkért vagy balesetekért. A Vendégeink által okozott károk rendezése a helyszínen, távozás előtt történik.

Mint minden háztartásban, így nálunk is előfordulhat, hogy valami eltörik, elromlik vagy nem működik rendeltetésszerűen. Köszönjük, ha jelzik az ilyen problémákat, hogy mielőbb pótolhassuk, kijavíthassuk és a komolyabb károkat megelőzhessük!

Egyéb kiegészítő információk
– WIFI-s, korlátlan, ingyenes internet van a vendégház teljes területén. A WiFi-jelszó megtalálható a szobák asztalán, a polcokra, hűtőkre kiragasztva, illetve a kapualjban elhelyezett hirdetőtáblán is.
– kistestű háziállatot szabad hozni (felár: 2000 Ft/nap), amennyiben az a többi vendéget viselkedésével, zajával nem zavarja. Az állat tisztántartásáról gazdája köteles gondoskodni!
kerékpárt lehet bérelni (2000 Ft/nap). Minimum 3 éjszakás foglalás esetén 1 alkalommal a használat ingyenes!
vasalási lehetőség és mosógép is van a szálláshelyen. Ilyen igényüket kérjük jelezzék a recepción! A szolgáltatás ingyenes.
focilabdát és tollaslabda-, pingpong-készletet ingyenesen tudunk biztosítani. Kérjék a recepción!
sportpálya is kapcsolódik a szálláshelyünkhöz. A gumiborítású pályát iskolaidőn túl szabadon lehet használni, megközelíthető a park végéből.
 
Együttműködésüket megköszönve kellemes pihenést és igazi kikapcsolódást kívánunk!

 

Scroll to Top